Viktor&Rolf Flowerbomb Midnight EdP – NYHET 2019

 

FÖR HENNE

Fascinerande – Fängslande – Blommig – Sensuell

Flowerbomb Midnight EdP är en gnistrande explosion av blommor som i presentationen förkroppsligas av amerikanskfödda, brittisk-argentinska skådespelerskan Anya Taylor-Joy.

Parfymen som är det senaste tillskottet i den växande Flowerbomb-familjen har skapats av parfymörkvartetten; Dominic Ropion, Domitille Michalon-Bertier, Carlos Benaim och Fanny Bal.

Viktor&Rolf Flowerbomb Midnight
Viktor&Rolf Flowerbomb Midnight BILD: PRNewsfoto/Viktor&Rolf fragrances

Flower Midnight är en blommig doft uppbyggd kring vit nattjasmin även kallad ”nattens drottning”, en mystisk blomma som bara blommar och avslöjar sin fängslande doft vid midnatt (när dagen faller).

Doften är kontrastrik med svartvinbär och granatäpple som glittrar mot det blommiga hjärtat av Night-Blooming Jasmine Living ™. Frisk bergamott och kryddig rosépeppar lyfter doften tillsammans med pralinackord och patchouli. I basen smälter mjuka vaniljackord samman med pudrig vit mysk.

Flowerbomb Midnight kommer inkapslad i en ultramodern svart fasettformad diamant-”granat”, med en yta i texturerad svart metallack. Minutiöst och elegant!

 

KAMPANJ

I Flowerbomb Midnight-kampanjen, filmad av Inez&Vinoodh, är Anya Taylor-Joy arketypen för en modern, självberättigad gudinna som låter sig blomma upp vid midnattstid.

”Anya Taylor-Joy är en epitom av vår nya feminina doft – hon är på en gång sensuell, mystisk och kraftfull, och unikt flerdimensionell.” – Viktor&Rolf

Viktor&Rolf Flowerbomb Midnight lanseras som Eau de Parfum i förpackningsstorlekarna 50 ml och 100 ml.

TOPPBILD: PRNewsfoto/Viktor&Rolf fragrances

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *