Tom Ford Beau de Jour EdP – NYHET 2020

 

FÖR HONOM

Tom Fords nya Beau de Jour är en klassisk fougeré som i stort påminner om tidigare Beau de Jour i Tom Fords Private Blend-kollektion. Dofterna har till och med samma noter listade.

Beau de Jour startar med en sval lavendel från Provence, följt av afrikansk rosmarin och blommig grön geranium, ekmossa och grön basilika. Patchouli och bärnsten ger doften en myskig varm avslutning. Doftens sillage och varaktighet är något över medel. Med nya Beau de Jour får man i princip samma innehåll fast till ett halverat pris. Man får dessutom en flaska som med sitt genomskinliga glas visar det friskt ‘chartreuse’-färgade innehållet. En rund flaska med räfflad yta, silverfärgad etikett och ett silverfärgat lock.

Toppnoter: Lavendel, lavandin
Mellannoter: Rosmarin, geranium, mint, ekmossa, basilika
Basnoter: Patchouli, ambra

Vårt betyg: 3.6 p (5.0 p)

Tycker du om klassiska herrdofter kan detta vara doften för dig. Tom Fords nya doft känns både modern och traditionell. Den är uppfriskande, grön och aromatisk. En manlig doft som framför allt domineras av de gröna noterna av rosmarin, värmande ekmossa och basilika. Doften får sin energi av en mintig geranium i toppnoten.

 

KAMPANJ

“Classic. Sharp. Maverick. Beau De Jour presents the perfectly groomed gentleman who considers every detail. He exhibits the best version of himself to the world, but beneath the surface is something deeper, refreshing and sublime in all its layers” – Tom Ford Beauty

 

TOPPBILD: Tom Ford Beauty

Tom Ford Beau de Jour EdP lanserades i januari och finns i förpackningsstorlekarna 50 ml och 100 ml.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *