Bästa julklappen 2019

Lagom till julledigheten har vi samlat några tips på dofter som vi tror att dem allra flesta skulle gilla att få i julklapp 🎄🎄🎄 🙂

JULKLAPP FÖR HENNE

julklapp 2019
Si Passione EdP

Giorgio Armani – Si Passione EdP

Vad passar bättre än en röd flaska i julklapp? Si Passione är en blommigt fruktig doft som återspeglar djärvhet och passion. Doftnoter: svartvinbär, päron, ros, vanilj mfl. Si finns i ett flertal olika varianter om en mindre kraftfull doft önskas.

 

julklapp 2019
Flowerbomb EdP

Viktor&Rolf – Flowerbomb EdP

En storsäljare. Varm, uppfriskande och kryddig med krispiga, gröna noter, blommor och citrus. Doftnoter: arabisk jasmin, apelsinblomma, cattleyaorkidé, patchouli mfl.

 

julklapp 2019
Mon Paris Floral EdP

Yves Saint Laurent – Mon Paris Parfum Floral EdP

En av årets nyheter – 2019!

Mon Paris Floral EdP är en blommig chypredoft som består av den ikoniska daturablomman som framhävs av en floral bukett av daggvåta blommor och saftig persika. Doftnoter: pion. daturablomma, persika, mysk mfl.

 

JULKLAPP FÖR HONOM

julklapp 2019
Dior Homme EdT

Dior – Dior Homme EdT

En manlig gourmanddoft; elegant, träig och kryddig. Grym herrdoft! Doftnoter: citron, toscansk iris, kardemumma, kakao, vetiver mfl.

julklapp 2019
Code EdT

Giorgio Armani – Code EdT

Klassisk orientalisk doft från Giorgio Armani. Code kombinerar en citruscocktail av citron och bergamott med mjuka noter av olivblomma som får en varm känsla av guaiacträ och tonkaböna. Doftnoter: vildcitron, bergamott, olivblomma, guaiacträ mfl.

 

julklapp 2019
Bottled Infinite EdP

Hugo Boss – Bottled Infinite EdP

En av årets nyheter – 2019!

Bottled Infinite EdT är en frisk aromatisk, träig och fräscht kryddig doft. Doftnoter: äpple, mandarin apelsin, kanel, salvia, lavender, patchouli, rosmarin, sandelträ och olivträd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *