Mugler Angel Muse

 

FÖR HENNE

Mugler Angel Muse Eau de Parfum

Träig – Gourmand

Mugler Angel Muse Eau de Parfum
Mugler Angel Muse Eau de Parfum BILD: Mugler

Ännu en chockvåg har sprängt genom ANGEL-galaxen. Angel Muse drar oss in i en explosion kring tre doftupplevelser; en attraktion av grapefrukt och röda bär, ett beroendeframkallande hjärta av hasselnötskräm och en magnetism där vetiver blandar sig med patchouli.

Angel Muse, en värdig efterföljare till Angel (1992), är komponerad av Givaudans parfymör Quentin Bisch och kommer i en kosmisk, småstensformad flaska som diskret har stämplats med Mugler-stjärnan.

Lanserades 2016 med hashtaggen #HateToLove.

Vårt betyg: 3.8 p (5.0 p)

”To make an analogy, you could say that Angel Eau de Parfum is the star, while Angel MUSE orbits around the star and revolves as if around a galaxy” – Christophe de Lataillade, Creative Director for MUGLER fragrance

Angel Muse Eau De Parfum finns i förpackningsstorlekarna 30 ml, 50 ml och 100 ml (påfyllningsbara).

__

Mugler Angel Muse Eau de Toilette

Fruktig – Träig – Gourmand

Mugler Angel Muse Eau de Toilette
Mugler Angel Muse Eau de Toilette BILD: Mugler

Ett år efter lanseringen av Angel Muse EdP, släpper Mugler doften som Eau de Toilette. Det är en glad doft som utöver mixen av hasselnötskräm och vetiver har en fruktigare facett än EdP:en med mandarin och passionsfrukt.

Angel Muse börjar med en kraftfull urladdning av fruktiga toppnoter som chockar, men är i sin fruktighet en mjuk, utsökt och elegant doft. Den är mer fruktig än söt och det är först vid basnoten när de fruktiga och pralinliknande dofterna avtar som ljus sötma lyser igenom mera märkbart. Doften har en stor styrka men i små mängder är detta en riktigt läcker doft.

Den småstensformade flaskan är täckt av en effektskapande metallisk roseguldslack.

Vårt betyg: 4.2 p (5.0 p)

Angel Muse Eau De Toilette finns i förpackningsstorlekarna 50 ml och 100 ml (påfyllningsbara).

Intervju med parfymören Quentin Bisch

Via MUGLER

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *