Integritetspolicy

Vår webbplatsadress är: http://www.parfymoteket.se.

Har du frågor, kontakta oss via Kontakt.

Här beskrivs hur och varför vi samlar in, använder och hanterar dina uppgifter när du använder vår webbplats.

Vi samlar in och använder följande information för att tillhandahålla, förbättra och skydda vår webbplats. Vi sparar uppgifter såsom namn och e-postadress från kontaktformulär och kommentarsfält en viss tid för kundtjänständamål. Den insamlade informationen används inte för annat bruk, ej heller för marknadsföring. Se även ytterligare information under rubriken kommentarer nedan.

Genom att använda kontaktformulär och kommentarsfält samtycker du till att vi lagrar denna information. Vill du att vi plockar bort dessa uppgifter kan du kontakta oss för en permanent borttagning av uppgifter. Uppge då datum eller ungefärlig tidpunkt för när du lämnade uppgiften till oss.

Vi delar inte personliga uppgifter med andra parter – ej heller med tredjepartsleverantörer, inklusive partner, molnbaserade tjänster, betalningshanterare och tredjepartsleverantörer av tjänster – för annan användning, som att sälja den till annonsörer.

Säkerhetskopiering sker genom säker fildelning.

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden.

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar. (Denna tjänst är för närvarande ej aktiverad på vår webbplatsadress.)

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Analysverktyg

Vi använder oss av exactmetrics som tillhandahåller analystjänster. För mer information kring deras integritetspolicy hänvisar vi till policyn på deras hemsida.