Yves Saint Laurent Y Live Eau de Toilette Intense – NYHET 2019

 

FÖR HONOM

Y Live Eau de Toilette Intense är inspirerad av mannen som står på tröskeln till nya upptäckter och framgångar. Det är en doft som är tänkt att kapsla in känslan av adrenalinkicken innan man uppträder.

I toppnoterna finns ljusa och fräscha noter av grapefrukt, päron och apelsinblomma som ska efterlikna energiurladdningen vid en LIVE-föreställning. I basnoterna ligger en mörk sensualitet som motsvarar den mörka intimiteten i atmosfären bakom scenen där enbär och intensiv kakao flätas samman med noter av balsamgran och cederträ.

Toppnoter: Apelsinblomma, päron, grapefrukt, ingefära, (bergamott*)
Mellannoter: Enbär, salvia, (geranium*, lavendel*)
Basnoter: Kakao, cederträ, balsamgran

Vårt betyg: 3.6 p (5.0 p)

Y Live är en modern tolkning av en klassisk fougère. Den är mer frisk än kryddig och har framträdande citrusnoter. I basen blir den varmare och mörkare träig, men inte på gränsen till att bli tung. Y Live har ca 8-10 timmars varaktighet och måttligt sillage. En användbar doft som passar till de allra flesta tillfällen.

Flaskan följer det tidigare moderna formspråket, med det tydliga Y:et, från föregångaren Y Eau de Parfum. Yves Saint Laurent spinner på jämförelsen med att doften har lämnat ”backstage och kommit ut i strålkastarljuset” och har efter det designat flaskan med en djupblå fade-out-effekt för att återspegla transformationen.

KAMPANJ

Skådespelaren och musikern Adam Levine pushar gränsen för sitt framträdande. Med naturlig scennärvaro och tajming håller han spänningen uppe och han tycks leva för publiken, scenens adrenalin. -”It is live, raw & unplugged.”

Yves Saint Laurent Y Live Eau de Toilette Intense är en nyhet för i år och finns i förpackningsstorlekarna 60 ml och 100 ml.

*Ingredienser som är listade av Sephora (oklart om de är med).

TOPPBILD: Yves Saint Laurent

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *