Versace Man Eau Fraiche

 

FÖR HONOM

Versace Man Eau Fraiche

Oemotståndliga doftnoter av sycamore gör Versace Man Eau Fraiche till en doft i sitt alldeles egna slag. Friska spår av carambole och citron i toppen skiftar till en kryddigare mitt av rosenträ, cederträ, dragon och salvia. I basnoterna finns mysk, bärnsten och sycamoreträ (sykomorträ).

Versace Man Eau Fraiche som lanserades 2005 är för mannen som vet hur man njuter av livet. Jämfört med sin föregångare Versace Man är doften friskare och mer akvatisk. Näsan bakom Man Eau Fraiche är Olivier Cresp som valt att kombinera klassiska doftnoter med mer unika. Sillage och långvarighet är måttligt.

Doften som ingår i familjen citrus är frisk och härlig, passar de allra flesta smaker och är lämplig att ha som vår-sommardoft.

Mer om Versace Man Eau Fraiche
2 comments Add yours
  1. En mycket fräsch sommarparfym, kryddorna blir aldrig för starka. Önskar tips om liknande parfymer, har ni några förslag?

    1. Hej Fredrik! Versace Man Eau Fraiche är en mycket trevlig och subtil doft med kryddig friskhet. Vi rekommenderar att du provar Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme, som är en mild, frisk och akvatisk doft som skapats av samma parfymör. Doften är medelhavsinspirerad precis som Man Eau Fraiche, men den är mindre kryddig.
      – Parfymoteket

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *