Lacoste Eau De Lacoste

 

FÖR HENNE

EAU DE LACOSTE – En sensuell känsla av ren vit bomull på huden

Lacoste Eau De Lacoste Pour Femme EdP

Lacostes nya friska feminina doft har fått sin inspiration från ren bomull som återfinns i märkets klassiska pikétröja. Doften upplevs som just mycket ren och vardaglig och är svår att ogilla. En vardagsparfym som fungerar utmärkt att ha med sig dagtid och på kontoret.

Vårt betyg: 3.7 p (5.0 p)

EAU DE LACOSTE är byggt på en klassisk doftstruktur, där doften utvecklas gradvis från topp till basnoter över tiden. Moderna doftnoter har fått möta traditionella med milda blommiga doftnoter av ananas och jasmin som har fått ge karaktär åt parfymens mycket ljusa och mjuka doftprofil. Doftens långvarighet och sillage är medel.

  • Toppnoter: Vit ananas, mandarin och bergamott från italienska Kalabrien
  • Hjärtnoter: Ananasblomma, arabisk jasmin, ros, apelsinblomma
  • Basnoter: Sandelträ, vetiver, vanilj, perubalsam

Det är den flerfaldigt oscarsnominerade skådespelerskan Amy Adams – som även är aktuell med rollen som Lois Lane i nya stålmannenfilmen – som fått vara ansikte utåt för doften. Hon syns här Eau De Lacoste – The new female fragrance from Lacoste i en av flera videoklipp som gjorts inför lanseringen av doften.

Parfymen som lanserades under våren 2013 ges ut som Eau De Parfum i förpackningsstorlekarna 30 ml, 50 ml och 90 ml. Ges även ut som kroppslotion och duschtvål.

Mer om Eau De Lacoste

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *