Hermès Terre d’Hermès Eau Intense Vétiver – NYHET 2018

 

FÖR HONOM

”Terre d’Hermès berättar historien om människans relation med material och element. Ett nytt kapitel har lagts till i berättelsen om Terre d’Hermès.” – Hermès

Hermès Terre d’Hermès Eau Intense Vétiver EdP
Hermès Terre d’Hermès Eau Intense Vétiver EdP BILD: Hermès

Med Terre d’Hermès Eau Intense Vétiver EdP har Hermès släppt en ny Terre, denna gång med fokus på  – VETIVER. Enligt Hermès beskrivning har parfymören Christine Nagel utgått från den ursprungliga mineraliska noten i Terre, men gjort en mer träig och grön doft. Vetivern  har förstärks med intensiteten av sichuanpeppar, som ersatt svartpeppar i original-Terren, och bergamott, utvald och plockad innan den mognat.

Flaskan är en fortsättning av originaldoftens och har fått en kork med en varm, läderbrun färg som smälter in bra i temat med en soldränkt horisont.

Vårt betyg: 2.5 p (5.0 p)

Jämfört med Terre d’Hermès, en doft som balanserar mellan jordlika mineraliska toner, är Eau Intense Vétiver mindre jordig och en mycket mer intensiv version. Antagligen stark för många, men har man vetiver som favorit kan det vara en doft som faller en i smaken. Doften är stark och kraftig, med mycket god varaktighet och ett ganska starkt sillage.

 

KAMPANJ

Hermès Terre d’Hermès Eau Intense Vétiver

Parfymen som kom ut under 2018 ges ut som Eau de Parfum i förpackningsstorlekarna 50 ml och 100 ml.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *