Gucci Guilty Pour Femme EdP – NYHET 2019

 

FÖR HENNE

Gucci Guilty Pour Femme EdP
Gucci Guilty Pour Femme EdP BILD: Gucci

Den nya delen i berättelsen om signaturdoften Gucci Guilty definierar begreppet frisinnade människor som njuter av livet. #ForeverGuilty presenterar historien om två människor som känner sig fullständigt fria, de har ett naturligt förhållningssätt som samtidigt är galet och excentriskt. Både Gucci Guilty Pour Homme – som utgavs 2011 – och Pour Femme ger uttryck för att vara ohämmade.

Gucci Guilty Pour Femme EdP är en elegant orientalisk blomdoft med friska noter av mandora (en korsning mellan mandarin och apelsin som växer på Cypern), syren och en duett av patchoulioljor. Patchoulin ger ett djup åt doften och bidrar till att ge ett mer långvarigt sillage; den tid som parfymens doft stannar kvar i luften när den bärs.

Toppnoter: Mandora, bergamott, rosépeppar
Mellannoter: Syren, ros, geraniumolja, viol
Basnoter: Patchouli coeur, mikrodestillerad patchouliolja, ”amber blend”

Gucci Guilty Pour Femme-flaskan har samma form som Pour Homme, men med en guldtonad metallfärg. Den matchande korken reflekterar den blekrosa parfymen inuti.

KAMPANJ

Skådespelaren och musikern Jared Leto och sångerskan Lana Del Rey som filmas av Glen Luchford, ses besöka ikoniska landmärken i Hollywood och kända amerikanska platser. Kameran fångar filmsekvenser från scener i ett motell, i en bil, i en skönhetssalong, på en tvättomat till snabbköpet och en middag – där Courtney Love gör en cameoroll som servitris. #ForeverGuilty tar sitt namn från den berömda kyrkogården Hollywood Forever som också framträder som en bakgrund.

Gucci Guilty Pour Femme lanseras under januari som Eau de Parfum i förpackningsstorlekarna 50 ml och 90 ml.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *