Davidoff Cool Water Woman Wave EdT

 

FÖR HENNE

Davidoff Cool Water Woman Wave EdT
Davidoff Cool Water Woman Wave EdT BILD: Davidoff

Den somriga Cool Water Woman Wave är komponerad av de båda välkända parfymörerna Maia Lernout och Francis Kurkdjian. Solfasetterade doftnoter av ”Bondi Beach”-blomma smälter samman med arabisk jasmin (Jasminum sambac) och fruktiga noter av passionsfrukt och mexikansk lime. Känslan av hav ges från värmande bärnsten i basen.

Cool Water Woman Wave är en feminin doft med friska citrus-fruktiga noter i den blommiga doftfamiljen. Doften är ett bra vår-/sommaralternativ som utstrålar ren uppfriskande luft (som av havets vågor). Flaskan har fått behålla samma form som tidigare doften Woman och har en ljusblå färg inspirerad av havet.

 

KAMPANJ

Den nya Davidoff-kvinnan symboliseras av surfaren Elyse Knowles. Hon ses här – gåtfull, förförisk och självständig – i kampanjen för Davidoff Cool Water Woman Wave filmat av Jacob Sutton.

Cool Water Woman Wave kom ut 2017 som Eau de Toilette i förpackningsstorlekarna 30 ml, 50 ml och 100 ml, doften finns även som duschcrème och bodylotion.

 

Davidoff gav 2007 ut en doft med det liknande namnet, Cool Water Wave, som är en akvatisk blommig doft för kvinnor skapad av Philippe Bousseton.

Toppbild: Jon Sullivan (PD)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *