Bvlgari Omnia Crystalline

 

FÖR HENNE

Bvlgari Omnia Crystalline är en strålande sensuell doft som tillhör familjen blommiga träiga dofter. Toppnoterna är friska med bambu och sandpäron, hjärtnoten är sofistikerad med lotusblommor och den krämiga basen består av balsaträ.

Flaskan utstrålar värme och modern design samtidigt som den flirtar med Bvlgaris historiska rötter i grekisk symbolik. Symbolen ∞ står för oändlighet och balans och symboliserar luft, ett av de fyra elementen.

Doften som kombinerar exklusiva naturliga ingredienser är komponerad av mästerparfymören Alberto Morillas. Doften som är feminin och elegant har hög långvarighet. Vi tycker Bvlgari Omnia Crystalline är en perfekt parfym att unna sig själv eller ge någon annan i present.

__

Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Parfum

Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Parfum

En ny utgåva kallad Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Parfum lanserades 2013. Dofterna är i denna utgåva djupare än originalet. I toppnoterna lyser mandarin och lotusblommor, i hjärtnoten ännu mer lotusblommor och basnoterna består av sandelträ, naturlig benzoin från Siam och mysk. Basen har en fantastisk långsamt utvecklande doft. Förpackningen skiljer sig från sin föregångare i färgen som går i guld och rosa. Det går fortfarande att beställa doftprov via länk nedan.

Prova Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Parfum

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *