Personliga julklappar till henne och honom

Bara några veckor kvar till jul och inför julklappsletandet har vi valt ut några parfymer som vi tror de flesta skulle gilla att få i julklapp. Så varför inte överraska någon du känner med en av dessa personliga julklappar:

JULKLAPPSTIPS FÖR HENNE

Personliga julklappar för henne och honom Calvin Klein Women EdP
Calvin Klein Women EdP BILD: Calvin Klein

Calvin Klein Women EdP – Frisk och sensuell doft av eukalyptusfrökapslar, apelsinblommor och cederträ. Snygg flaska med det feminina ögat som stark symbol.

Julklappstips: Chloé Nomade EdP
Chloé Nomade EdP BILD: Chloé

Chloé Nomade EdP – Spännande blommig chypredoft med mirabell (en sorts krikonfrukt), pepprig freesia och ekmossa. En av våra favoriter!

Personliga julklappar för henne och honom JOY by Dior
JOY by Dior BILD: Dior

Diors JOY by Dior EdP – En glad och gnistrande feminin doft fylld med blommor och frisk citrus som passar de allra flesta smaker.

JULKLAPPSTIPS FÖR HONOM

Armani Code A-List
Armani Code A-List BILD: Giorgio Armani

Armani Code A-List EdT är en limited edition-doft i CODE-serien som är lätt orientalisk med bergamott, grön mandarin, guaiac trä, lavendel och tonkabönor. Frisk med lätta tobaksdofter.

Azzaro Wanted EdT BILD: Azzaro
Azzaro Wanted EdT BILD: Azzaro

Azzaro Wanted EdT – En vågad citrus-kryddig-träig doft med frisk kalabrisk citron, kryddigt grön kardemumma från Guatemala och jordig vetiver från Haiti. Ett stort plus är att flera av ingredienserna kommer från hållbara odlingar.

Personliga julklappar för henne och honom Terre d'Hermés EdT

Terre d’Hermés EdT BILD: Hermés

Hermés Terre d’Hermés EdT är en träig-mineralisk maskulin doft som är frisk och fräsch. En klassisk herrdoft som är perfekt att ge bort i julklapp! Vill man ha en mer rik doft passar istället Terre d’Hermés Parfum.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *